lørdag 31. desember 2011

Undrer meg på

hva jeg kan bruke dette til ?
Jeg har svært liten erfaring med blogger og andre sosiale medier. Det skal det nå bli slutt på tenker jeg.Men jeg har noen "bremser" og de går på å beskytte meg selv (og andre) som privatpersoner.Føler jeg har liten kontroll på det.
Jeg er spent på å lære mer om digitale verktøy og hvordan jeg kan bruke dette på en egnet måte i min undervisning.Jeg har som mange andre erfart at elevenes digitale kompetanse ikke er så god som mange tror. Det vil si - de er gode på en del ting som vi lærere ikke synes er så viktig.
For å hjelpe de videre må jo jeg ha kompetanse.
Da var det bare å ønske godt nytt år til alle som måtte lese dette !

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei og godt nyttår til deg også.
  Her er det flere som tenker det samme om bruk av disse digitalesider.
  Så her blir læringskurven bratt, får vi tru.
  mvh John Arne

  SvarSlett
 3. Lykke til med studiet og lykke til som blogger, Marit :) Dette kommer helt sikkert til å bli et spennende og lærerrikt år. Gleder meg til å se hvilke nye verktøy vi tar med oss i hverdagen underveis og etter avsluttet studie.
  Vi blogges :))
  Rita

  SvarSlett
 4. Dette kommer til å bli både spennende og gøy. Vi trenger vel dette studiet for å slippe oss skikkelig løs. Neste års elever kan bare glede seg.

  SvarSlett
 5. Hei og gratulerer som blogger, dette kommer til å bli spennende. Vi får helt sikkert kunnskaper og ferdigheter nå, til å benytte dette i undervisningen vår:-)

  SvarSlett