søndag 15. januar 2012

?

Har noen av dere som er "ferske" bloggere prøvd dere på litt mer enn opprettelse av blogg og skrive kommentar? Vi tre på HS satt sammen og lekte oss litt. Mange muligheter og mye "luring" ... Mye en skal forholde seg til her hvis en skal bruke dette sammen med elever. Må ta en del tid ? Erfaringer fra andre ?

4 kommentarer:

 1. Så bra at dere på HS har "lekt " dere litt! Du skriver at det er mange muligheter og jeg lurer på hvilke muligheter du/dere har funnet. Kunne du tenke deg å dele litt av dine erfaringer med oss "ferske" bloggere?
  Her på RM har det stort sett gått i det å skrive innlegg, sette inn bilder og kommentere andres innlegg. Og jeg/vi vil gjerne lære mer om bloggens muligheter....

  SvarSlett
 2. Kan ikke beskrives Rita, må oppleves:)

  SvarSlett
 3. Skriv litt om denne "luringa," blei nyfiken :)

  SvarSlett
 4. Vi i damene på Hønefoss lekte oss litt på bloggene, eller skal vi si knotet litt frem og tilbake, og det er klart tekniske finesser man kan bruke til å skreddersy bloggen slik at den er 100% tilpasset ditt bruk/behov/formål. Dette sier IMU 2009 noe om i forhold til læreplaner TELEVER OG lærere skal få tid til om dette , nemlig at hvis dette skal gi noen effekt i form av økt kompetanse. OK har vi tid da?

  SvarSlett